Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Je bent niet je gedrag en je bent niet wat je denkt.

Bij integratieve therapie en coaching sta jij als cliënt centraal. Dit betekent dat jij de regie hebt over je eigen proces en dat ik je daarin begeleid. Jij werkt aan verandering en groei en ik ondersteun je daarbij.

Als mens ben je één geheel. Je bent een lichamelijk, sociaal, psychisch en spiritueel mens. Je denkt, voelt, doet, gelooft en alles heeft verbinding met elkaar. Daarom is de therapie ook gericht op al deze kanten van je mens-zijn.

In de begeleiding integreer ik kennis en kunde uit allerlei verschillende stromingen om zoveel mogelijk aan te sluiten op al die kanten van je mens-zijn.

Ik ben als therapeut opgeleid bij Groundwork. Dit is een post-hbo opleiding en is SKB-erkend. Daarnaast ben ik lid van de Vereniging van Integraal Therapeuten, de VIT. 

 

 

Hoe werkt het?

Je neemt via email of telefoon contact met mij op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek af te spreken. Alleen als je na dit gesprek besluit om verder gaat wordt dit kennismakingsgesprek in rekening gebracht.

Als er na het kennismakingsgesprek een match is spreken we een vervolgtraject af. Hierin maken we een gericht behandelplan en spreken we af welke vorm we kiezen. Wil je wandelen of liever binnen. De wandelsessies zijn vanaf 1,5 uur.

Tarieven

Ik bied de volgende sessies en trajecten aan met de daarbij behorende tarieven.
Deze tarieven gaan in per 1 september 2023. Ik hanteerde altijd nog een tarief van een therapeut in opleiding. Na het behalen van mijn diploma ben ik zelfstandig werkend therapeut met daarbij behorende tarieven.

Soort gesprek Tijd Tarief
Kennismakingsgesprek
(intake)
1 uur € 45*
Binnensessie 1 uur € 65
Binnensessie 1,5 uur € 95
Wandelsessie (vanuit locatie) 1 uur € 65
Wandelsessie 1,5 uur € 95
*wordt alleen in rekening gebracht bij een vervolg    
     
Kort traject 5 x 1 uur (+ intake) € 370
Traject * Intake (incl.)
6 x 1 uur 
2 x 1,5 uur
2 x wandelsessie 1,5 uur
€770
Traject buiten * Intake
6 x wandelsessie 1uur
2 x wandelsessie 1,5 uur
2 x 1,5 uur 
€770
     
*als je een traject van 10 x afneemt is de intake gratis.
* inclusief offerte