Het idee voor een reis naar de bergen staat in de steigers. Ik ben momenteel met verkenningen bezig en ik ben in gesprek met mogelijke partners. In 2024 is de eerste pilot. Als je nu al interesse hebt kun je dit onder aan de pagina aangeven.

Wellicht heb je geen zin om te belanden op een sofa om alleen maar te praten over je gevoelens. Toch weet je dat je er iets moet veranderen om je levensvreugde terug te krijgen of je gezinsrelaties niet te verliezen. Op één of meerdere gebieden in je leven loop je vast en het heeft meer invloed op je dan je zou willen.

 

Wat is er dan mooier om daar een week apart voor te zetten en met een aantal andere mannen op avontuur te gaan in de Alpen. Niet om je kop in het zand te steken, maar om hard te werken aan jezelf in een adembenemend mooie omgeving waar in elke steen of beek een parallel ligt met je eigen binnenwereld.

 

Ik bied reizen aan naar de bergen. Voordat we op reis gaan hebben we een intake en één gesprek gehad, zodat je maximaal bent voorbereid. Na de reis hebben we nog twee afrondende gesprekken.

Het gaat er ongeveer zo uit zien

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!

meld je aan

Scroll naar boven