Jij werkt aan verandering en groei en ik ondersteun je daarbij

Wellicht heb je geen zin om te belanden op een sofa om alleen maar te praten over je gevoelens. Toch weet je dat je er iets moet veranderen om je levensvreugde terug te krijgen of je gezinsrelaties niet te verliezen. Op één of meerdere gebieden in je leven loop je vast en het heeft meer invloed op je dan je zou willen.

 

Wat is er dan mooier om daar een week apart voor te zetten en met een aantal andere mannen op avontuur te gaan in de Alpen. Niet om je kop in het zand te steken, maar om hard te werken aan jezelf in een adembenemend mooie omgeving waar in elke steen of beek een parallel ligt met je eigen binnenwereld.

 

Ik bied reizen aan naar de bergen. Voordat we op reis gaan hebben we een intake en één gesprek gehad, zodat je maximaal bent voorbereid. Na de reis hebben we nog twee afrondende gesprekken.

Je neemt via email of telefoon contact met mij op om een vrijblijvend kennismakingsgesprek af te spreken. Alleen als je na dit gesprek besluit om verder gaat wordt dit kennismakingsgesprek in rekening gebracht. Als er na het kennismakingsgesprek een match is spreken we een vervolgtraject af. Hierin maken we een gericht behandelplan en spreken we af welke vorm we kiezen. Wil je wandelen of liever binnen. De wandelsessies zijn vanaf 1,5 uur

Hoe werkt het?

tarieven

Ik bied de volgende sessies en trajecten aan met de daarbij behorende tarieven.

Deze tarieven gaan in per 1 september 2023.

 

Ik hanteerde altijd nog een tarief van een therapeut in opleiding. Na het behalen van mijn diploma ben ik zelfstandig werkend therapeut met daarbij behorende tarieven.

Kennismakingsgesprek (intake)

1 uur

€45*

Binnensessie

1 uur

€65

Binnensessie

1,5 uur

€95

Wandelsessie (vanuit locatie)

1 uur

€65

Wandelsessie

1,5 uur

€95

*Wordt alleen in rekening gebracht bij een vervolg

Kort traject

5 x 1 uur (+intake)

€370

Traject*

6 x 1 uur 2 x 1,5 uur 2 x wandelsessie 1,5 uur (+intake)

€770

Traject buiten*

6 x wandelsessie 1 uur 2 x wandelsessie 1,5 uur 2 x 1,5 (+intake)

€770

* Als je een traject van 10 x afneemt is de intake gratis

* Inclusief offerte

neem contact op

Scroll naar boven