Naast gewone coaching en therapie bied ik ook wandel coaching en therapie aan. Lekker naar buiten dus!

Er zijn mannen en vrouwen die het gemakkelijker vinden na te denken en te voelen als ze in beweging zijn. Ik geloof dat als je lichaam in beweging is, je geest en je gevoel ook in beweging komen. In ieder geval heb ik uit ervaring gemerkt dat bewegen en buiten zijn helpen om verandering die je bij jezelf wilt realiseren beter in jezelf te integreren.

Daarom bied ik naast gewone coaching en therapie ook wandelcoaching en therapie aan. Lekker naar buiten dus! Naast het voeren van gesprekken tijdens het lopen help ik je ook met het ervaren van je binnenwereld. Ik doe dat door koppelingen te maken met de natuur om ons heen en door oefeningen te doen. Oefeningen die je helpen om niet alleen met je hoofd te begrijpen hoe het zit, maar met je lichaam te voelen en met je hart te ervaren wat er allemaal in je gebeurt. Die oefeningen stem ik altijd goed met je af.

neem contact op

Scroll naar boven